Informatii despre livrare


    Livrarea produselor comandate de pe acest site se face printr-o firma de curierat rapid.
Termenul obisnuit de livrare este de 24-48 ore, incepand din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare. In cazul comenzilor preluate dupa ora 15.00 sau in zilele nelucratoare, expedierea comenzii se face in prima zi lucratoare care urmeaza.
 
Informatii despre plata

    Plata produselor se face prin ramburs, la primirea coletelor.
Coletele primite vor fi insotite de documentele corespunzatoare. In cazul in care doriti sa urmariti traseul comenzii dumneavoastra, va vom furniza un numar de AWB pe baza caruia puteti face acest lucru.
    Taxa de transport este de 15 lei. Pentru unele localitati din tara se pot percepe taxe suplimentare, despre care clientii vor fi instiintati in prealabil in momentul confirmarii telefonice.

   

Pentru a plasa o comanda este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
 
- Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi ( exista posibilitatea de a schimba sau sterge produsele adaugate)
- Accesarea cosului de cumparaturi
- Completarea corecta si completa a informatiilor de livrare. Va rugam sa va asigurati ca numarul de telefon furnizat este unul corect si contine toate cifrele, in caz contrar ne vom afla in imposibilitatea de a va contacta.
- Click pe PLASARE COMANDA pentru a trimite comanda catre noi.

 Confirmarea comenzii
Dupa ce plaseaza comanda pe acest site, toti clientii vor fi contactati telefonic pentru confirmarea datelor de contact. In cazul in care nu putem confirma comanda, aceasta nu va fi expediata catre dumneavoastra.

  Garantie

Alysee
ofera o garantie de 6 luni tuturor produselor expediate, in ceea ce priveste lipirea, sudura, asamblarea, constructia, insa nu si pentru cristalele sparte sau ciobite survenite in urma utilizarii defectuoase.